Om Flex Gødning


Med mere end 25 års erfaring ved vi hvad vi taler om
Det er ikke tilfældigt, at Flex Gødning A/S i dag er en fremtrædende leverandør af flydende gødning. Allerede i 1992 begyndte produktionen, efter at vi havde overtaget den tidligere Uno-X benzinhavn på Masnedø ved Vordingborg. Her råder vi bl.a. over moderne produktionsfaciliteter, 10.000 m3 lagertanke og egen havn. Kort sagt: Vi har de ideelle forudsætninger for effektiv produktion og distribution.

Flex Gødning ejes i dag af Yara Danmark Gødning A/S, hvilket har betydet at ekspertisen er blevet udvidet. Der er naturligvis mange fagfolk i sving, når der skal fremstilles gødning og når produkterne skal videreudvikles, og vores produktion er underlagt en streng kvalitetskontrol. Vi er desuden meget bevidste omkring vores ansvar for det omgivende miljø og om altid at levere den optimale løsning til gavn for landmandens produktivitet.

Siden 1992 har vi samlet en unik knowhow og erfaring inden for flydende gødning, og mulighederne er langt fra udtømte. Derfor vil Flex Gødning også fremover være med til at sætte dagsordenen på området.